Hoe werkt het?

Zoals u allen weet hebben ook wij na de toespraak van onze Premier helaas de deuren van onze showroom tot tenminste 19 januari moeten sluiten. Auto's heeft iedereen nodig en daarom proberen wij op de meest inventieve manieren onze klanten toch volledig te kunnen voorzien.

Wij vragen uw begrip voor deze COVID aankoopprocedure en staan 7 dagen per week van 08.00 tot 23.00 uur voor u klaar om al uw vragen over onze prachtige occasions te beantwoorden.

Mits anders aangegeven kunt u er vanuitgaan dat al onze auto's zich in showroomstaat bevinden. Dat wil zeggen, netjes en verzorgd van zowel binnen als buiten, geen grote krassen/deuken en/of andere beschadigingen.

Al onze auto's worden voor aflevering technisch volledig gecontroleerd waardoor u niet bang hoeft te zijn voor verborgen gebreken.

Stap 1

Oriënteren gaat vanuit huis op de bank onder het genot van een heerlijke kop koffie. Wij proberen u d.m.v de nieuwste technologieën vooraf een duidelijk beeld te geven over de auto waarin u interesse heeft. Elke auto staat online met een uitgebreide fotorapportage + omschrijving.

Stap 2

Heeft een van onze occasions uw interesse gewekt kunt u ons vragen via FaceTime de auto te bezichtigen of een filmpje toegestuurd te krijgen om zo een sluitend beeld te krijgen over de auto. Vragen over de staat van onderhoud, evt beschadigingen en afleverpakketten kunnen wij u allemaal beantwoorden. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van de auto.

Stap 3

Uiteraard is het nogsteeds mogelijk voor aankoop vrijblijvend (volledig Coronaproof) te kunnen proefrijden. Neemt u hiervoor telefonisch contact op met een van onze verkoopadviseurs over hoe wij dit kunnen realiseren.

Stap 4

Na over te gaan tot koop stellen wij een duidelijke koopovereenkomst op waarin de belangrijkste zaken als prijs en/of eventuele nevenafspraken voor beide partijen genoteerd staan.

U hoeft de volledige betaling pas uit te voeren nadat de auto geheel kosteloos bij u thuis is bezorgd. Zo speelt er voor u als klant geen risico en kunt u zorgeloos gaan genieten van uw prachtige auto!