Coming Soon

occasionspecialist


000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds


Alvast contact?
stuur een mailtje naar info@occasionspecialist.com


Home

Terwilliger Automotive

''Een auto kopen is puur emotie, het gevoel moet juist zijn. Mijn eerste indruk bepaalt of ik een auto in mijn showroom wil hebben staan of niet.''

Jack Terwilliger


Onlangs afgeleverd


3267

TEVREDEN KLANTEN

67

PARTNERS

17453

KOPJES KOFFIE

94

CONSIGNATIES

24/7 beschikbaar

Onze haal- en brengservice staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Altijd scherpe prijzen

Door onze hoge omloopsnelheid kunnen wij rekening houden met een kleine marge. Zo leveren wij altijd de mooiste auto's voor de juiste prijs!

Klanttevredenheid

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. We stellen niet alleen aan de selectie van onze occasions de hoogste eisen maar ook aan onszelf.

occasionspecialist


Natuurlijk wilt u zekerheid hebben over een auto die u van plan bent om te kopen, daarom zijn aankoopkeuringen toegestaan. Ook is het voor aanschaf altijd mogelijk een geheel vrijblijvende proefrit te maken. Wilt u toch garantie voor een bepaalde tijd? Dan kunt u kiezen uit een van de onderstaande pakketten:


 • Inspectie/ Controle*Inspectie/ Controle*
 • APKAPK
 • GarantieGarantie
 • BrandstofBrandstof
 • STANDAARD

 • 395

 • Inspectie/ Controle*Technische inspectie*
 • APKMinimaal 9 maanden
 • GarantieGeen
 • BrandstofHalve tank
 • COMFORT

 • 695

 • Inspectie/ Controle*Technische inspectie* + klein onderhoud
 • APKNieuw
 • Garantie 3 maanden motor + versnellingsbak
 • BrandstofHalve tank
 • EXCLUSIEF

 • 995

 • Inspectie/ Controle*Technische inspectie* + groot onderhoud
 • APKNieuw
 • Garantie6 maanden motor + versnellingsbak
 • BrandstofVolle tank

*Een technische controle bestaat uit: een onderhoudsbeurt (indien nodig), halve brandstoftank, volledige polijstbehandeling, interieurreconditionering, bandenspanningscontrole, pijlen en het zo nodig bijvullen van de vloeistoffen (olie, koel- en ruitenwisservloeistof.)

**Garanties gelden enkel voor auto’s jonger dan 7 jaar en met een kilometerstand lager dan 125.000 km. En alleen voor handgeschakelde versnellingsbakken en draaiende onderdelen.  Garantie vervalt bij de verkoop van de auto aan derde.

ONS ADRES

Molenmakershoek 46C,
7328 JK Apeldoorn

open map

MAIL ONS

info@terwilligerautomotive.nl

verstuur mail

BEL ONS

055 2032 144

Bel ons
LEUKE WOORDEN VAN LEUKE MENSEN..

Over ons

Hoge kwaliteit, maximale service.

Terwilliger Automotive staat voor klasse en kwaliteit. In welk segment u ook zoekt, kwaliteit en uitstraling staan bij ons ALTIJD voorop.

Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat wij altijd hetgene kunnen bieden dat u zoekt, tegen de juiste prijs.

Al onze occasions worden voor verkoop door onze RDW-gecertificeerde monteurs onderworpen aan een grondige inspectie. Wij stellen dus niet alleen aan de selectie van onze occasions de hoogste eisen maar ook aan onszelf. Onze monteurs zijn absolute specialisten in hun vak en streven naar maximale service.

Een gevarieerd aanbod dat met de grootste zorg is samengesteld. Een aanbod dat naadloos aansluit bij de wens van iedere klant. Auto’s met uitstraling, klasse en een sluitende onderhoudshistorie. Zo kunt u vol vertrouwen een bijzondere auto kopen.

De route van Terwilliger Automotive

In juni 2013 rondde Jack Terwilliger, directeur/oprichter van Terwilliger Automotive zijn opleiding aan de IVA Driebergen af om vervolgens kennis en ervaring op te doen bij een groot concern.

Augustus 2015 startte Jack het bedrijf de Occasionspecialist waarbij hij er snel achter kwam dat meedenken met de klant loont.

‘’Betrouwbare auto’s, goede service en eerlijke prijzen zorgen uiteindelijk vanzelf voor groei. Ondernemen zit in mijn bloed en mijn passie voor auto’s is de drijfveer. Een auto kopen is puur emotie, het gevoel moet juist zijn. Ikzelf ervaar dit ook op het moment van inkoop. Mijn eerste indruk bepaalt of ik een auto in mijn showroom wil hebben staan of niet. Daarom is uitstraling in combinatie met een sluitende onderhoudshistorie voor mij een pré.

Augustus 2020 heb ik de stap genomen om het bedrijf verder uit te breiden. Een nieuw pand en een nieuwe naam. Vanaf 2015 tot heden is de Occasionspecialist uitgegroeid tot een begrip in Apeldoorn. Onze klanten zijn erg tevreden komen na een aantal jaren vaak terug. Al een tijd kriebelt het in mij mijn achternaam te gebruiken als bedrijfsnaam.''

Anno 2020 is de Occasionspecialist dan ook overgegaan tot Terwilliger Automotive. Onze domeinnaam occasionspecialist.com blijft bestaan en leidt u automatisch naar onze huidige website.

Uniek, en altijd meedenkend.

Waar u ook woont in Nederland, Terwilliger Automotive kan uw auto voor de deur afleveren. 24 uur per dag, 7 dagen per week!
Woont u nu in Limburg of in Friesland, wij leveren uw auto af aan de deur! Zo hoeft u daarvoor uw drukke agenda nooit vrij te maken en werken wij volledig volgens de COVID-richtlijnen van het RIVM.

Dagelijks zijn wij van 08.00 tot 22.00 uur telefonisch of via whatsapp bereikbaar om onze klanten vragen te beantwoorden over onze occasions of om een eventueel inruilvoorstel te doen.

Ook voor het maken van een financierings- en/of verzekeringsvoorstel op maat. Dit alles uiteraard tegen zeer gunstige tarieven!


Contact

ALGEMEEN

Voor alle soorten vragen

info@terwilligerautomotive.nl

Telefoon

Altijd telefonisch bereikbaar

055 2032 144

ONS ADRES

Molenmakershoek 46C,
7328 JK Apeldoorn

Stuur ons een mailtje


Verdere vragen?

Stuur gerust een mailtje naar info@terwilligerautomotive.nl
Al onze mails worden dezelfde dag nog beantwoord. Uiteraard kunt u ons ook via Whatsapp vragen stellen. Hierop wordt vrijwel direct gereageerd.


  Inkoop

  IN 4 STAPPEN UW AUTO VERKOPEN AAN TERWILLIGER AUTOMOTIVE…

  ONDERSTAAND FORMULIER INVULLEN


  Vul onderstaand formulier volledig in. Het is belangrijk dat het formulier volledig wordt ingevuld om het verkoopproces soepel te laten verlopen en eventuele verrassingen achteraf te voorkomen.

  OFFERTE


  Uw auto wordt beoordeeld op de gegevens die worden ingevuld op het onderstaand formulier. Op basis daarvan ontvangt u een offerte, waarin de marktwaarde van uw auto is opgenomen.

  Controle bij De Occasionspecialist


  Uw auto wordt nagekeken bij De Occasionspecialist.

  OVERSCHRIJVEN


  Indien uw auto is gecontroleerd en goedgekeurd bij De Occasionspecialist zullen wij overgaan tot vrijwaring en betaling van de auto.

   Merk

   Model

   KM stand

   Bouwjaar

   Prijsindicatie

   Opties

   Opmerkingen

   Foto´s

   Maximale bestandsgrootte: 1mb per afbeelding

   Verwijder

   Verwijder

   Verwijder

   Verwijder

   Extra foto toevoegen

   Uw naam

   Uw email

   Uw telefoonnummer