Hoge kwaliteit, maximale service.

Terwilliger Automotive staat voor klasse en kwaliteit. In welk segment u ook zoekt, kwaliteit en uitstraling staan bij ons ALTIJD voorop.

Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat wij altijd hetgene kunnen bieden dat u zoekt, tegen de juiste prijs.

Al onze occasions worden voor verkoop door onze RDW-gecertificeerde monteurs onderworpen aan een grondige inspectie. Wij stellen dus niet alleen aan de selectie van onze occasions de hoogste eisen maar ook aan onszelf. Onze monteurs zijn absolute specialisten in hun vak en streven naar maximale service.

Een gevarieerd aanbod dat met de grootste zorg is samengesteld. Een aanbod dat naadloos aansluit bij de wens van iedere klant. Auto’s met uitstraling, klasse en een sluitende onderhoudshistorie. Zo kunt u vol vertrouwen een bijzondere auto kopen.

De route van Terwilliger Automotive

In juni 2013 rondde Jack Terwilliger, directeur/oprichter van Terwilliger Automotive zijn opleiding aan de IVA Driebergen af om vervolgens kennis en ervaring op te doen bij een groot concern.

Augustus 2015 startte Jack het bedrijf de Occasionspecialist waarbij hij er snel achter kwam dat meedenken met de klant loont.

‘’Betrouwbare auto’s, goede service en eerlijke prijzen zorgen uiteindelijk vanzelf voor groei. Ondernemen zit in mijn bloed en mijn passie voor auto’s is de drijfveer. Een auto kopen is puur emotie, het gevoel moet juist zijn. Ikzelf ervaar dit ook op het moment van inkoop. Mijn eerste indruk bepaalt of ik een auto in mijn showroom wil hebben staan of niet. Daarom is uitstraling in combinatie met een sluitende onderhoudshistorie voor mij een pré.

Augustus 2020 heb ik de stap genomen om het bedrijf verder uit te breiden. Een nieuw pand en een nieuwe naam. Vanaf 2015 tot heden is de Occasionspecialist uitgegroeid tot een begrip in Apeldoorn. Onze klanten zijn erg tevreden komen na een aantal jaren vaak terug. Al een tijd kriebelt het in mij mijn achternaam te gebruiken als bedrijfsnaam.''

Anno 2020 is de Occasionspecialist dan ook overgegaan tot Terwilliger Automotive. Onze domeinnaam occasionspecialist.com blijft bestaan en leidt u automatisch naar onze huidige website.

Uniek, en altijd meedenkend.

Waar u ook woont in Nederland, Terwilliger Automotive kan uw auto voor de deur afleveren. 24 uur per dag, 7 dagen per week!
Woont u nu in Limburg of in Friesland, wij leveren uw auto af aan de deur! Zo hoeft u daarvoor uw drukke agenda nooit vrij te maken en werken wij volledig volgens de COVID-richtlijnen van het RIVM.

Dagelijks zijn wij van 08.00 tot 22.00 uur telefonisch of via whatsapp bereikbaar om onze klanten vragen te beantwoorden over onze occasions of om een eventueel inruilvoorstel te doen.

Ook voor het maken van een financierings- en/of verzekeringsvoorstel op maat. Dit alles uiteraard tegen zeer gunstige tarieven!